Forel - Snoekvrienden

Catch and release

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Forel

Vissen op forel


Wist je dat roofvisvereniging Snoekvrienden.be naast de snoekclub thans ook een forelvisvereniging in het leven heeft geroepen?

Zin om je bij deze forelclub aan te sluiten? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Je kan je inschrijven bij Jean-Pierre Vandenreyt (0472/57.65.69)

Per visdag wordt minstens 100 kilogram forel uitgezet op onze visvijver te Herk-de-Stad (visvijvers De Doele). De kostprijs per visdag is afhankelijk van de inkoopprijs van de forel. Hierin is tevens een broodmaaltijd alsmede twee consumpties begrepen.

Er wordt gevist van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 15.30 uur, waarna de gevangen forellen worden verdeeld tussen alle vissers. Er is dus een 100% garantie om huiswaarts te keren met forel.

Na verdeling van de forellen mag ieder lid dat die dag heeft ingeschreven verder vissen tot zonsondergang. De alsdan gevangen forellen zijn voor eigen rekening.

Forelvissen is enkel toegestaan op de datums zoals voorzien door het bestuur.  Dit zijn dus enkel de zaterdagen waarop deze visserij wordt ingericht. Op alle andere tijdstippen is de visserij op forel verboden. Uitzonderlijk kan worden gevist op de hiernavolgende zondag indien beslist door het bestuur of diens afgevaardigde en enkel voor diegenen die beschikken over een persoonlijke data/deelnemingskaart welke wordt afgeleverd.

Data voor 2019: in voorbereiding (mits voldoende belangstelling)

Snoekvrienden.be Doelstraat 13 3540 Herk-de-Stad Belgium
Copyright. All rights reserved. Made by snoekvrienden.be
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu